Work Time Magazin

worktime magazin

A munkaerőpiac egyre bővül. A gazdasági fejlődéssel párhuzamosan megnövekszik a kereslet a jól motivált, szakképzett munkaerőre. Egyes helyeken átmeneti, vagy tartós munkaerőhiány, más területeken ellenben nehézkes az elhelyezkedés. Ezeken a problémákon próbál segíteni a Work Time Magazin, ahol nem csak álláshirdetésekről olvashatsz.

Külön tematikus cikkekkel segítjük a HR-esek munkáját, sok hasznos információhoz juthatnak az adminisztratív területeken dolgozók is. Minden információt egy helyen. Ezenfelül a munkát keresők is rengeteg hasznos tanácsot, tippet, olvashatna, melyek segítségével nagyobb eséllyel találhatják meg álmaik munkahelyét. Könnyedén megtudhatjuk például, mikor vannak a munkanapok 2022-ben Magyarországon.

A vállalkozások számára hasznos pályázati ismertetők, egyéb gazdasági és piaci információk jelennek meg rendszeresen, emellett álláshirdetéseket is közölhetnek az oldalon a szokásos árak töredékéért. Az oldal látogatottsága változó, de jellemzően havonta több mint 1000 látogatója van.

Külön cikksorozat készül az állásinterjúra való felkészülésről, hiszen a jó önéletrajznál csak a jól sikerült állásinterjú fontosabba, ha új munkahelyet keresünk.

A WorkTime Magazinon lehetőség van PR cikk megjelenésre is, ami az oldal figyelemre méltó technikai paraméterei mellett olcsónak mondható.