Talán mindannyiunk számára ismerős az érzés, amikor céltalanul lépkedünk adóról adóra már vagy harminc perce, de még mindig nem találunk semmit, ami lekötne minket. A kanapé is kényelmetlenné válik alattunk, ahogy negyedjére is megnézzük, az a film megy-e kedvenc csatornánkon, amit már háromszor láttunk csak a múlt hónapban. Ilyenkor vagy feladjuk és elfogadjuk, hogy ez nem a mi napunk, vagy valami olyan adásra tesszük a voksunkat, ami igazából egyáltalán nem is érdekel minket. Pedig, ha hisszük, ha nem, mindenkinek van megfelelő Tv műsor, csak meg kell találni.

A legtöbben már csak arra használjuk a postaládájukba dobott újságokat, hogy lecsapják velük a bogarakat. Ezzel ellentétben internetet szinte mindannyian böngészünk. Abban az esetben, ha az előbb említett probléma téged is érint, de újságot hónapok óta nem láttál, csak kirakatban, van számodra egy kiváló megoldásunk.

A TvMustra online tv műsor újsága egy helyen, átláthatóan tárja szemeink elé a megannyi lehetőséget. Akár hetekkel előre megnézhetjük, mi a napi Tv műsor. Az adások kategorizálva vannak, így a megfelelő szűrők segítségével sokkal könnyebben találhatjuk meg a nekünk megfelelő filmet, sorozatot, sportmérkőzést, mesét gyermekeinknek, tudományos ismeretterjesztő műsort és megannyi mást. Nincs szükség többé céltalanul lépegetni a csatornák között, csak fellépünk a weboldalra, pillanatok alatt körbe nézünk és sok eséllyel találunk is valami olyasmit, ami kielégíti igényeinket. Nevetségesen egyszerű, bár igazán nagyszerű. A műsorok pontos idő intervalluma is megjelenik, így akár a másnap esti családi tévézésre is kiválaszthatunk előre egy mindenkinek megfelelő programot. Akár azt is megtudhatjuk, mik azok a műsorok, amik bár nagyon érdekelnének minket, nem tudjuk megnézni őket, mert a csatorna, amin vetítik őket, a mi kábelhálózatunkon vagy előfizetésünkön sajnos nem elérhetők.

Egyszerű használat, óriási adatbázis, minden, ami kell egy helyen. Ezt nyújtja nekünk a TvMustra online tv műsor újsága.