Öntözőrendszer szaküzlet Budapesten

öntözőrendszer szaküzlet

Az öntözéstechnika szaküzlet azért jött létre, hogy a profi öntözőrendszer gyártó cégek alkatrészei elérhetők legyenek egy helyen! Ezért a teljesség igénye nélkül megtalálható nálunk az amerikai márkák közül a Hunter, a Rain Bird, a K-Rain és a Toro alapvető termékei is. De elérhető nálunk az Orbit vezérlőkön kívül néhány Irritrol termék is. A fent felsorolt öntözőrendszer márkák vezérlő automatáit, a megnesszelepeket, a szórófejeket és az érzékelőket, valamint a fúvókákat is tartjuk.

Öntözéstechnikai kiegészítők

Természetesen, az automata öntözőrendszer összerakásához szükséges minden más kiegészítő alkatrész is megtalálható a szaküzletünkben. A KPE cső és KPE idom felhozatal is széleskörű választékban megtalálható, így vannak mezőgazdasági és ivóvíz csövek 25-ös és 32-es méretben, és vannak LPE csövek is 16-os és 20-as méretben. A csepegtető cső is a leggyakoribb méretben is állandóan van, tehát a 16-os és 20-as méretű és 2l/h és 4/l/h vízkibocsátású verziókban. KPE idomokból a mezőgazdasági MPE idomokat használjuk a példátlanul jó ár-érték aránya miatt.

A kiegészítő termékek közül megemlítem még a vezérlő kábeleket és zsírszigetelésű kábelcsatlakozókat, a nyeregidomokat, a csapokat és szelepaknákat, a szivattyú gépészeti termékeket, menetes idomokat és a menettömítő anyagokat.

Kerttechnikában is otthon vagyunk!

Szaküzletünk nem csak öntözőberendezésekkel foglalkozik, hanem kerttechnikai alapalkatrészek forgalmazásával is. Így megtalálhatók a prémium minőségű műtrágyák és fűmagok mellett, a műanyag gyepszegély, tó- és ágyásszegély, vakondháló és geotextil is.

A végfelhasználókon kívül a viszonteladókat is szeretettel és kiforrott kedvezményrendszerrel várjuk! Vidéki partnereink számára futárszolgálattal biztosítjuk a megrendelések gyors eljuttatását.

Az üzletünk Budapesten, az M0-ás csömöri lehajtójától 5 perc autóútra található, Árpádföldön. Üzletünk pontos címe: 1162 Budapest, Menyhért utca 27. Kertészellátó Kft.