3 helyzet, amikor az ajtónyitás felér egy életmentéssel

autó ajtó nyitás

A napok pörögnek, a hétköznapok során bizony rendszerint nem egyszer ül be az ember a kocsiba úgy, hogy minden pillanat ki van számolva. Ilyenkor tud nagyon kellemetlen lenni, ha valami miatt nem nyílik az autó ajtaja. Így nem csak a napi program borul fel, de az embert is igen hamar elönti a méreg. Nyugalom, létezik megoldás az ajtónyitásra!

Számos gond állhat a háttérben

Nagyon sokféle oka lehet annak, ha valami miatt nem nyílnak a kocsiajtók, habár ez egy ilyen kellemetlen helyzetben nem nagyon szokta vigasztalni az embert. Az okoktól függetlenül, ha autó ajtónyitásra van szükséged, keress bátran, hiszen már eddig több, mint 4000 autót nyitottunk ki sérülésmentesen, és több 100 zárnyitás áll már mögöttünk. Így, ha bajba kerülsz és szükséged lenne szakértő segítségére, ránk és a szakértelmünkre biztosan számíthatsz!

Milyen helyzetekben lehet szükség ajtónyitásra?

1.  Nyoma veszett a kulcsoknak

Az egyik tipikus eset, amikor egyszerűen elveszik a slusszkulcs és nem lehet kinyitni az ajtókat. Függetlenül attól, hogy idegen kezekbe került vagy valahol kiesett a zsebedből, a lényeg ugyanaz, hiszen a legfontosabb eszköz nincs a kezedben az autód kinyitásához. Mielőtt internetes praktikákhoz fordulnál, jó, ha tudod, hogy az egyetlen megoldás ilyenkor, ha szakembert hívsz a helyszínre, aki sérülés nélkül kinyitja az autózárat. Innentől kezdve pedig egy autókulcs programozóra bízhatod magad, aki készít neked egy vadiúj slusszkulcsot. Pótkulcsot ilyenkor is mindenképpen érdemes csináltatni.

2. A slusszkulcs az anyósülésen maradt

Amennyiben a fenti helyzethez hasonló áll fenn éppen és a kulcs helyét pontosan ismered, de nemes egyszerűséggel a kocsiban maradt, amire rázáródott az ajtó, bizony nem vagy túl szerencsés. Ha nincs kéznél a pótkulcs, szintén egy szakember felkeresése lesz a megoldás. Amennyiben szeretnéd, hogy a művelet közben ne sérüljön az autód, akkor ehhez szükséged lesz egy olyan tapasztalt emberre, mint mi, ugyanis számos hasonló esetet oldottunk már meg sikeresen. Ha visszaszerezted a kulcsot, folytathatod is a napodat. Erre mondják, hogy: „öröm az ürömben.”

3. A kulcs a kezedben, de az ajtók nem nyílnak

Amennyiben úgy tűnik, minden rendben a kocsival és a kulcs is a kezedben van, viszont az ajtók mégsem nyílnak, akkor bizony komoly az esély arra, hogy a hiba a kulcsban vagy a távirányítóban keresendő, de az sem kizárt, hogy a zárszerkezettel van valami gond. Sőt, számításba kell venni azt is, hogy ha lemerült az autó akkumulátora, annak szintén lehetnek ilyen mellékhatásai. Ilyen esetben, ha jót akarsz magadnak, hívj hozzáértőt a helyszínre, (mint például a villám autózár nyitás csapatát), akik hamar beazonosítják a problémát, kinyitják az ajtókat és újra visszakaphatod a működő autódat. Természetesen ebben is állunk rendelkezésedre!

Ha a fentiek közül bármelyik probléma is áll fenn, ránk számíthatsz, ugyanis hívás esetén minél előbb a helyszínre sietünk hozzád, hogy magad mögött tudhasd a problémát!