Keltsd életre telefonnal készült fotóidat

Keltsd életre telefonnal készült fotóidat 1200x675

A mobiltelefonok ma már az elsődleges eszközeinkké váltak, ha ügyintézésről, kapcsolattartásról, vagy a legszebb pillanatok megörökítéséről van szó. A digitális fényképeknek viszont sajnos megvan az a hátránya, hogy idővel a múlt feledésébe merülnek. Így hát miért ne elevenítenénk meg ezeket az emlékeket a fizikai valójukban? A vászonkép nyomtatás segítségével például megkapóan élethű és tartós műalkotást hozhatunk létre, olyat, amire öröm lesz ránézni.

A pillanatok megörökítése sosem volt még ilyen egyszerű

A mai digitális korban az okostelefon szinte mindig ott lapul a zsebünkben, így keresve sem találhatnánk jobb eszközt arra, hogy előkapjuk és „kattintsunk” vele párat. Ki ne imádná tehát a mobillal való fényképezést, hisz végtelen mennyiségű példányt készíthetünk, a nem tetsző fotókat pedig csak egyszerűen kitörölhetjük. Kísérletezhetünk különféle filterekkel, effektekkel, képfeljavító beállításokkal, és sosem tudhatjuk végül melyik felvétel lesz a kedvencünk.

Igen ám, de ezek a fényképek az esetek nagytöbbségében ott is maradnak, ahol készültek: a telefonunkban. Az évek telnek-múlnak, a fényképek száma pedig egyre csak nő. Ha már csordultig telik velük a telefon tárhelye, akkor általában fogjuk és áthúzzuk őket a számítógépre, ahol szintén hasonló sors vár rájuk. Ne hagyjuk azonban, hogy a telefon képei örökké a „fényképezőgép tekercsében” ragadjanak! Ma már egész ígéretes technikák is vannak arra, hogy előhívassuk a legjobban sikerült képeket, kitegyük őket az asztalunkra vagy az otthonunk falaira. Ilyen a vászonkép nyomtatás lehetősége is.

Vászonkép nyomtatás: amikor a digitális fényképek új életre kelnek

Az elmúlt években a vászonkép nyomtatás lehetősége elsöprő népszerűségnek örvendett. A vászonképek megadják a lehetőséget arra, hogy a digitális fotóinkat kézzelfogható műalkotásokká alakítsuk, méghozzá olyanná, amelyekben évekig gyönyörködhetünk. A vászonnyomatok ugyanis egyedi textúrával és esztétikai vonzerővel bírnak, többek között azért, mert nem rendelkeznek látható kerettel, ami megtörné a kép folytonosságát. A Vászonkép Webáruház például valódi fenyőfát használ, a digitális fényképeket pedig egy ultra-magas felbontású HP és 10 színű EPSON környezetbarát, oldószermentes fotónyomtatóval keltik életre egy rugalmas vásznon.

Akár az otthonunkat szeretnénk díszíteni, akár szívhez szóló ajándékként szánjuk, a mobiltelefonos képekből készült vászonnyomatok segítenek a cél elérésében. Sokoldalúak, számos méret és forma közül választhatunk, így teljesen az egyedi preferenciáinkhoz igazíthatók. A Vászonkép Webáruháznál kapásból legalább 140 féle méret áll a rendelkezésre, egészen a 600 cm (!) kerületű nyomatokig. Ami pedig külön szuper az egészben, hogy a vászonkép nyomtatás igen pénztárcabarát megoldás, és a Vászonkép Webáruháznál például árkategóriánként is ki vannak listázva a megfelelő méretek, így a tervezés is egyszerűvé válik.