A spinning kerékpárok sikere

spinning

A ma már széles körben szobakerékpározásként ismert fitneszsport bölcsője a 80-as években, az Egyesült Államokban volt. A spinner kerékpárok jellemzője a többi álló kerékpárral szemben a versenykerékpár geometria, a versenykerékpár nyergek, a speciális pedálok és az innovatív formájú kormány beépítése.
A feltaláló és profi kerékpáros Johnny G. vezette be a spinning nevet, és szabadalmaztatta úttörő jellegű álló kerékpárját a névvel együtt. Sokéves tapasztalata profi kerékpárosként és hogy maga is lelkes spinningrajongó, hozzájárult a spinning bicikli fejlesztéseihez a konstrukció, valamint a kényelmi funkciók és a mára már magától értetődőnek számító eszközök, mint például a vizes-palack tartók tekintetében.

Ma a spinning kerékpárokat a Mad Dogg Athletics fejleszti és gyártja. A vállalat a világ egyik legnagyobb sporteszközgyártója, mindig innovatív és kiváló minőségű fitneszeszközökkel lepi meg a fitneszpiacot. A spinning esetében a legújabb technikai vívmányokat, sporttudományi eredményeket és a különböző fitneszterületek tapasztalatait használják fel. Így az új spinning modellekbe beépítették a lapos képernyőkkel, érintőképernyőkkel és edzés DVD-vel történő médiafejlődést, amely változatos edzést tesz lehetővé. A teljesítmény és a fejlődés mérhető és fejleszthető, erősíthető vagy elmélyíthető a megfelelő edzésprogramok támogatásával, miközben kedvenc zenénk szól, vagy a spinning DVD-knek köszönhetően virtuálisan tekerhetünk a világ legcsodálatosabb útvonalain.

A spinningre jellemző az egészség, a fittség, a jóllét és a mindennapi élet közötti kapcsolat, az egyéni előfeltételek és jellemzők, valamint a személyes preferenciák kerülnek előtérbe. Vannak kerékpárok kezdőknek, valamint haladóknak és profiknak, extra nyergek a nehezebb edzőknek a kényelmes ülés érdekében, vagy kurzuskoncepciók idősek számára. Az egészséges életmód és a jó testkép nem szabad, hogy csak egy kisebbségnek legyen fenntartva, hanem mindenkinek elérhetőnek, lehetségesnek és szórakoztatónak kell lennie. A spinning nem csupán egy történelmi szabadalom, hanem egy átfogó élet- és egészségkoncepció, amely több évtizedes tapasztalaton, a sport iránti lelkesedésen és az edző jólétén alapul.

Ha kedvet kaptál a spinning edzéshez, akkor minőségi kerékpárt találsz a gymstore.hu weboldalon.