Teljeskörű, prémium minőségű ellátás a Dent-A-Lux Fogászaton

fogorvos

A megfelelő fogorvos és fogászati rendelő megtalálása egyáltalán nem könnyű. A gyermekkori kellemetlen emlékek a fogorvossal kapcsolatban sokunkat elkísérnek még felnőttkorban is. Emiatt a rendszeres fogorvosi vizsgálatra a legtöbben nem szívesen megyünk el, húzzuk-halasztjuk az időpontkérést. Szerencsére vannak kiváló fogorvosok és jól felszerelt fogászatok, ahol a kezelést nem kell horrorszerűen megélnünk.

Korszerű rendelő, nagy tapasztalattal rendelkező fogorvos

A Dent-A-Lux Fogászat kellemes környezetben várja a pácienseket, immár húsz éve! A fogászati rendelő többszörösen kiérdemelte a „Megbízható cég” minősítést, mely elsősorban a pácienseknek köszönhető, akik egytől-egyig magas minőségű szolgáltatásban részesülnek. Ezenkívül a Dent-A-Lux Fogászatot a Straumann svájci cég referencia rendelőnek választotta. Ez azért nagy szó, mert a Straumann a világ legnagyobb fogimplantátum gyártó vállalata. Ha ez nem volna elég indok, hogy miért érdemes a Dent-A-Lux Fogászatot választani, egy újabb érv, hogy az egész országban ebben a rendelőben készült először BLX fogimplantátumra teljes mértékben számítógéppel tervezett és készített csavarral rögzített fogpótlás.

A fogászat önmagában mit sem érne az ott dolgozók nélkül, akik a rendelő lelkét adják. Dr. Kőhalmi Tamás magán fogorvos Kecskemét városában, a Dent-A-Lux Fogászat alapítója és egyben szakmai vezetője. Szakértelmének és szakmai tapasztalatának köszönhetően minden kezelés magas minőségben zajlik a rendelőben.

Szép fogak, magabiztos mosoly

A Dent-A-Lux Fogászaton minden adott ahhoz, hogy a régóta vágyott, esztétikus mosoly megvalósuljon. A páciens fogai nem csupán egészségesek lesznek, hanem szépek is. A mosolytervezés szolgáltatás kifejezetten arra szolgál, hogy a páciens hollywoodi mosollyal lépjen ki a rendelőből. Nincs olyan fogsor, amin ne lehetne javítani. A mosolytervezés nem csupán a fogak rendbe tételét foglalja magába, hanem az íny fogászati problémáinak kezelését is. Hiába csodaszép a fogsor, ha az íny szemmel láthatóan beteg. A Dent-A-Lux Fogászaton minden páciens visszanyerheti magabiztos énjét. A kezelések nem csupán a világ fogászati élvonalával veszik fel a versenyt, de fájdalommentesek is. Mindez elérhető áron, így a Dent-A-Lux Fogászat mindenképp jó választás.