Hogyan történik a Russian Lips ajakfeltöltés? Minden, amit tudnod kell!

Hogyan történik a Russian Lips ajakfeltöltés. Minden, amit tudnod kell!

Az ajakfeltöltés iránti igény az utóbbi években jelentősen megnövekedett, és számos ok állhat mögötte, például az ajkak vékonysága, az aszimmetria, vagy a korral járó változások. A Russian Lips feltöltés pedig csavar egyet a dolgon, és egyenesen szív alakú, telt ajkakat kölcsönöz viselőjének a mindössze fél órás kezelést követően.

Természetes megoldás a tökéletes ajkakért: Russian Lips

A trendek megjelenésére általában először a sztárok körében figyelünk fel, nem csoda hát, hogy Angelina Jolie és Lady Gaga is felült erre a vonatra. Azonban az idő múlásával egyre több szakember tanulja ki az új technikákat, így hozzánk is megérkezhetnek ezek az orvos-esztétikai eljárások.

A hyaluronsavas ajakfeltöltések egy speciális típusa a Russian Lips, amely strukturálja és teltebbé varázsolja ajkaidat anélkül, hogy aránytalanul puffadtnak vagy feldagadtnak hatna a végeredmény. Ez a módszer egyértelművé teszi, hogy miért ne a mennyiség legyen a prioritás (vagyis az alkalmazott hyaluronsav mennyisége), hanem a minőség (úgy, mint az ajkak formálása és volumenizálása). Lényege az ajkak ívének megemelése és a szív alakú száj hangsúlyozása, amely nem üt el az arctól természetellenesen, hanem lágyan beleolvad az arc struktúrájába.

Az ajakfeltöltés folyamata – mire készülj?

Mint minden esztétikai beavatkozás esetén, a Russian Lips ajakfeltöltés előtt is szakorvosi konzultációra kerül sor. Erre azért van szükség, hogy meghatározzátok az igényeket és az orvos kellően személyre szabja a procedúrát, valamint azért, hogy kiderüljön, ha valami betegséged vagy érzékenységed van. A kívánt eredmény előre meghatározása már csak azért is lényeges, mert két ugyanolyan szájat nem lehet kivitelezni, más kérdés, hogy nem is állna mindenkinek jól.

A feltöltés megkezdése előtt a kezelőorvos érzéstelenítő krémmel zsibbasztja el a száj környékét, amelynek 10-20 perc hatóidőt hagy, majd ezután kezdődik meg a hyaluronsav befecskendezése. Az ajkak formázása során a cél az, hogy teltebbnek, ívesebbnek és szív alakúnak hasson a végeredmény, anélkül, hogy kacsacsőrszerűen elállna az arc síkjától, inkább laposabb hatást keltsen.

Mire számíts a feltöltés után?

A tűszúrások helyén enyhe bevérzéseket tapasztalhatsz, illetve pár napig duzzadást és feszülő érzést, ami teljesen természetes folyamat, egy kis jegeléssel enyhítheted a kellemetlenséget. A kezelőorvos pedig el fog látni hasznos tanácsokkal az utókezelést illetően, hogy mit csinálj és mit ne a minél gyorsabb regenerálódás érdekében (például ne nyomkodd a kezelt területet, mert a hyaluronsav átáramolhat a környező szövetekbe).

A hyaluronsav szervezetazonos anyag révén nem okoz majd irritációt vagy mellékhatásokat, így nem kell tartanod az allergiától sem. Viszont ebből adódóan a szervezetünk ugyanúgy lebontja majd idővel, mint a saját hyaluronsav készletét, ezért az ajakfeltöltés hatása nagyjából 9-14 hónapon át marad látható.

Ha gyönyörű, ívelt, telt ajkakra vágysz, a Russian Lips remek megoldás lehet, amelyben Dr. Békés Annamária és az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum csapata több éves tapasztalattal és odafigyeléssel alkotnak majd meg számodra.