A sikeres csempézést segítő lapszintező rendszer

lapszintezo rendszer

A lakás komolyabb felújítása alkalmával, esetenként annak bővítése során a padlórészek burkolása is kiemelt szerephez jut. Amennyiben szóba kerül a csempézés, akkor a lapszintező rendszerek használata sem elhanyagolható tényező. A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy csakis ezek segítségével van lehetőség a teljesen egyenletes felületek kiképzésére. Mivel a cél, hogy a burkolat remekül nézzen ki és egyben teljesen sima is legyen, ezért nem éri meg kockáztatni a kialakítás során, főleg úgy, hogy van biztos módszer a kívánt eredmény elérésére.

A lapszintező és a fogazott felszín kapcsolata

Történjen saját kezűleg vagy szakember által a burkolás, rossz végeredmény ugyanúgy születhet. Mondhatni, hogy a fogazott felszín létrejötte egy tipikus kezdő hiba. Ebbe azonban beleeshetnek az elbizakodott szakemberek is. Az említett állapot akkor alakul ki, amikor a fektetést követően, a ragasztó száradási ideje alatt minimális anyagmozgások jönnek létre. Ezt hivatott megelőzni a lapszintező alkalmazása. Ugyanis hiába történik a fektetés során a vízszintezés, ha különösen a nagyméretű elemek valamelyik sarka picit jobban belemélyed a ragasztóba. Nem éri meg tehát kockáztatni, hiszen van erre olcsó és praktikus megoldás.

Döntsön bátran az ékes lapszintező rendszer mellett!

Legyen szó a terasz, konyha, előszoba vagy akár a fürdő hidegburkolásáról, a TLS-PRO nagy, illetve a TLS-BASIC kis ékes lapszintező rendszerek segítségével garantáltan elérheti, hogy a lapok egymáshoz viszonyítva vízszintbe maradjanak. Ilyen módon még kezdőként is profi munkát végezhet minimális befektetéssel. A talpakból és ékekből, valamint egy speciális fogóból álló lapszintező rendszer prémium minőségű alapanyagokból készül és egyenesen a gyártótól érkezik kiváló ár/érték arányon. A talpakat típustól függően fugatávtartóként is használhatja. Rakja le az első csempét, majd helyezze el a talp elemet és jöhet az újabb lap. A csempék felé emelkedő kis fülbe illessze be az éket, amit a fogóval (gyakorlottabbak csak az ujjukkal) szorítanak be és kész a művelet. Száradás után egyetlen erős mozdulattal eltávolítható az ék, amit akár azonnal újra fel is használhat.