Seiko 5 sports és Prospex karórák

prospex-diver-sto-antartica-special-edition

A japánok a mikroelektronika, a műszeripar, a biotechnológia és az elektronikai ipar területén is úttörők voltak és ma is azok a csúcstechnológia alkalmazásában. Nincs ez másként az óragyártás területén sem, így valószínűleg jól döntünk, ha általuk gyártott órát választunk.

A Seiko márka története az 1880-as évekbe nyúlik vissza és tulajdonképpen egy japán sikersztori. Az első karórájuk 1895-ben készült, majd hozzájuk fűződött a világ első kvarc karórájának kifejlesztése és bemutatása is. Folyamatosan forradalmasították az óragyártást és egyre modernebb funkciókat, komplikációkat és óraszerkezeti megoldásokat alkalmaznak. Jelenleg is élen járnak az óragyártásban.

A Seiko 5 Sports kollekciójuk ötvözi a márka ellenállhatatlan jegyeit, így megbízhatóságot, tartósságot és magas minőséget nyújt. A 2019-ben újjászületett 5 Sports kollekció órái ideálisak a sportos megjelenéshez az óra viselőjének frissességet, határozottságot kölcsönöznek és a műszaki tartalomban sem találhatunk kivetni valót.

A Seiko 5 sports óra legfontosabb tulajdonságai:

  • 24 köves, automata 4R36 óramű
  • nap-és dátum kijelző
  • vízállóság
  • süllyesztett korona
  • hosszú élettartamú tok és szíj

Emellett számíthatunk a határozott vonalú designra, a percmutató nyíl motívumára, a jól látható és kiolvasható számlapra és az egyirányba forgatható lünettára. Opcionálisan kaptak kézi felhúzási lehetőséget, 41 órás járástartalékkal.

Mit jelent a kollekció nevében az 5-ös szám? Az 5 új termékvonalat, melyek a Sports, Suits, Specialist, Street, Sense, öt különböző igényre szabva.

seiko-5-sports-kollekcio

A Seiko Prospex órakollekció egyenesen az óragyártás csúcsát képviseli. Darabjai közt válogatva különféle óramechanizmusokkal, speciális funkciókkal és komplikációkkal találkozunk, vonzó megjelenése pedig azonnal magával ragad.

Kitűnő választás lehet extrém sport és nagyobb túrák mellé, hiszen különleges kihívásoknak is megfeleltették. A Seiko prospex órák négy alkollekciója a Prospex Land, a Prospex Sky, a Prospex Sea és a Prospex Street, melyek különböző felhasználási igényeket kívánnak kielégíteni. A Seiko prospex órák között találunk alkalmas típust a búvárkodáshoz, utazáshoz, sivatagba, őserdőbe és a sziklákra egyaránt. Mindenképpen strapabíró, sportos órához jutunk általa, amit a hétköznapi életben is viselhetünk.

Mindkét órakollekció megfizethető, megbízható és funkcionálisan kitűnő minőségű órát ígér, nem nyúlhatunk velük mellé. Bővebb info » www.diavtekszerbolt.hu